WSOTW

Nos szóval, kellemes kis zenekarunk, a Wrong Side Of The Wall úgy döntött, hogy megosztja Veletek életének kisebb morzsáit könnyed anekdoták, vagy hosszabb fogalmazások keretében. Természetesen arra is fogjuk használni, hogy új eseményeket osszunk meg veletek, meg képeket, meg ilyesmi, de legfőképp a sztorikra igyekszünk koncentrálni. Reméljük tetszeni fog! Adjátok tovább. :)

Aki neadjisten megijed az olyan szavaktól, mint okádni, picsarészeg, szőrös segglyuk, stb. az nagyon ne is próbálkozzon, ugyanis lesz itt minden, szarásig!

Utolsó kommentek

Címkék

5 forint (1) balaton (1) bitch (1) fezen (1) gödöllő (1) hányás (1) hekk (1) hősök (1) ital (1) metál (1) mfc (2) mulatság (1) mysmall (1) nuke (2) of (2) plastic (2) plastic bitch (1) r33 (1) road (1) side (2) stiff bastard (1) subscribe (1) the (2) turné (1) wall (2) wrong (2) wsotw (2) zene (2) Címkefelhő

Linkblog

Wrong Side Of The Wall

A Wrong Side Of The Wall zenekar sztorizós blogja

Friss topikok

2. hétvége – Gödöllő, Trafó

2010.01.26. 23:33 | wsotw | Szólj hozzá!

Nos, mint mondottam volt, az első hétvégén már körvonalazódtak bizonyos problémák. Hát Gödöllőn pont is került az i-re, de ne szaladjunk ennyire előre. Háromig rohadtam a melóban, és ekkor is alig akartak elengedni. És ennek eredménye lett egy jó kövér egy órás késés. Kaptunk is egy kisebb lebaszást, hogy azért ezt nem így kéne. Hát, nem sikerült nagyon javítani az átlagon, de ez legyen a legnagyobb probléma. Pénteken amúgy is borzalomittas a közlekedés, és ezúttal mintha direkt miattunk, de még egy fokkal parább volt. Mindenesetre megérkezés, lepakolás, beállás megtörtént, megérkeztek még jópáran Budapestről (Suti drága, Vera, Undos, Marcell, Móka), ami kifejezetten jót tett az amúgy elég feszült alaphangulatnak. Még koncert előtt kicsit megitaloztunk (már aki persze, de én valahogy mindig benne vagyok ebben a klikkben, ki tudja miért). Drága jó Bertold barátom is eljött, hogy csináljon egy pár kellemes koncertfotót, amiket majd láthattok a honlap galériájában is. Maga a koncert jól sikerült egyébként, mindenki nagyon meg volt elégedve a hangzással is, meg a teljesítménnyel is. Ezután kipakoltunk, és becsüccsentünk a turnébuszba átdumálni az elég feszes szitut. Ennek kisebb ordítozás lett a vége, majd az, hogy Döme kiszállt, és ránkbaszta a buszajtót. Itt eldőlt, hogy akkor erről ennyit, a fasznak sem kell a feszültség, ha ennyire nem érzi ezt az egészet, akkor hát hajrá. Hál’ istennek megvolt ekkor már Szabó Laci, úgyhogy a turnét tudtuk zavartalanul folytatni. Ekkor Döme, és a vele érkezett ismerősök lassan le is léptek, mi meg maradtunk tovább tolatni magunkba a fertőt. Csobinak is korán el kellett lépnie, de azért egy elég tisztességes csapat maradt ott, hogy még magasabbra tegye a lécet mulatás terén.

Ismételten azt kell, hogy mondjam, nem emlékszem tisztán minden apró részletre, de az egyszer tuti, hogy a házipáleszes üveg (ami a hangzatos „harmónia” feliratot viselte) gyakori szereplő volt, nem is beszélve a szinte már-már megszámolhatatlan mennyiségű sör mellett. Az maradjon a nemtudás homályában, hogy ezen kívül még mi minden került belénk, elég az hozzá, hogy miután egy órán keresztül fagyoskodtunk a klub előtt (ahonnan nemes egyszerűséggel kibasztak minket, mint macskát szarni), jött értünk a jármű, és még tovább görbültünk az R33-ban nagyjából úgy reggel 10-ig. Szóval ismételten sikerült széjjelbaszni az agyat, a testet, és a lelket.

Címkék: gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://wsotw.blog.hu/api/trackback/id/tr251705405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása