WSOTW

Nos szóval, kellemes kis zenekarunk, a Wrong Side Of The Wall úgy döntött, hogy megosztja Veletek életének kisebb morzsáit könnyed anekdoták, vagy hosszabb fogalmazások keretében. Természetesen arra is fogjuk használni, hogy új eseményeket osszunk meg veletek, meg képeket, meg ilyesmi, de legfőképp a sztorikra igyekszünk koncentrálni. Reméljük tetszeni fog! Adjátok tovább. :)

Aki neadjisten megijed az olyan szavaktól, mint okádni, picsarészeg, szőrös segglyuk, stb. az nagyon ne is próbálkozzon, ugyanis lesz itt minden, szarásig!

Utolsó kommentek

Címkék

5 forint (1) balaton (1) bitch (1) fezen (1) gödöllő (1) hányás (1) hekk (1) hősök (1) ital (1) metál (1) mfc (2) mulatság (1) mysmall (1) nuke (2) of (2) plastic (2) plastic bitch (1) r33 (1) road (1) side (2) stiff bastard (1) subscribe (1) the (2) turné (1) wall (2) wrong (2) wsotw (2) zene (2) Címkefelhő

Linkblog

Wrong Side Of The Wall

A Wrong Side Of The Wall zenekar sztorizós blogja

Friss topikok

Pénteki krónika

2010.02.12. 18:48 | wsotw | Szólj hozzá!

Nos bocsi srácok, de most megszakítjuk a turnénaplózást (természetesen azt is folytatni fogjuk), és elmesélem, mi is történt múlt pénteken (február 5) az R33-ban. J
Bizonyára sokatok nem is tudja, hogy volt ott koncert, mivel nem vertük nagy dobra (ezúttal nem a szar marketingérzékünk, hanem a hely befogadóképességének határai miatt), tényleg csak nagyon pár embert hívtunk el, kevesen tudtak róla. Talán néhányan hallottatok már egy új „kezdeményezésről”, ami a Middle Finger Club nevet kapta, és lényegében öt zenekar összeboronálásaként, egyfajta „utazó metálkoncert/cirkusz/partiszolgálatként” fog működni. Ehhez készülnek már mindenféle kapcsolódó dolgok is, mint például myspace-oldal, blog, matricák, minden valószínűség szerint lesznek jóféle csecsebecsék is, és persze nem utolsósorban turné. Már tavaszra is sikerült pár bulit összehozni, de ősszel igazán beindul majd a rokk. A tartozékok: Stiff Bastard, My Small Community, Nuke, Plastic Bitch, és persze mi. No hát ez a becses est volt úgymond a nyitóbuli. Eredetileg csak WSOTW koncert lett volna, de kitaláltuk, hogy akkor mindenki zúzzon egy pár dalt, és mulassunk egy fergetegeset. És természetesen semmi sem úgy alakult, mint ahogy akartuk.
Elsőként már viszonylag hamar kiderült, hogy Nuke-ék nem tudnak jönni, mert a fele társaság még síel. A meghívóban ez már benne is volt, szóval ez még nem volt annyira para. De utána a koncert hetén kiderült, hogy sajna Plastic Bitch sem lesz, úgymond egészségügyi okokból, ebbe ne menjünk bele. No, de sebaj, My Small-ék beugró dobossal ugyan, de zúznak, Stiff Bastard-ék beugró gitárossal ugyan, de zúznak. Hát persze, hogy nem így történt. Megérkezem péntek délután az r-be, keresem Undos kollégát, erre közlik nekem, hogy lázas betegen fekszik az emeleten, fosik-hányik. És hogy nem lesz My Small’ koncert. No, itt már kezdtem kicsit kilenni, idegesen felhívtam Ricsit (Stiff Bastard-énekes) a hírekkel, mire ő is kicsit ingerült lett, mivel, mint kiderült nem ért rá a pótgitáros, úgyhogy ők meg egy gitárral fognak nyomni három számot. Mindennek a tetejébe Dugó is telefonált, hogy hulla beteg, fosik-hányik. Mondanom sem kell, megaidegbeteg voltam. Arról már nem is beszélek, hogy ugye két méteres hó borít mindent, mindenki beragadt, csúszkált a kocsikkal… Maga a koncert ténye is meghiúsulni látszott.
Viszont ez a rengeteg szar ami összegyűlt, kiváló okot adott arra, hogy irdatlanul leigyuk magunkat. Nos, így is tettünk. Ricsi saját bevallása szerint egy másodpercre sem emlékszik a koncertjükből. Sőt, este kilenctől kb semmire. Én annál inkább… három helyett öt nótát elnyomtak, még vendégénekeltem is. JAzt hiszem, ilyen brutál zenekar még nem nagyon lépett fel az r33 színpadán. Aztán elkezdtük mi is zuzatni. Mi teljes programot nyomtunk, ez is volt megbeszélve alapból. Kb a harmadik nótánál sikerült kitörnöm a mikrofonállvány egyik lábát, ami kissé kellemetlen volt abból a szempontból, hogy levenni nem akartam a miksit, mivel túl közel volt a monitor, nem akartam hogy gerjedjen-sípoljon. Viszont folyamatosan tartanom kellett, ami kissé nehézkessé tette a sörömhöz nyújtózást, és közben álltam Ricsi offenzíváját is, minden áron töltötte belém a sört, meg a feles jégereket. Az ötödik nóta környékén már elég rendesen el voltam ázva, beszéltem is össze-vissza mindenféle hülyeséget… De azért a bulit tisztességgel lenyomtuk, úgy látszik bejövős lesz az inges-nyakkendős koncepció is, mindenkinek tetszett. J
Ezek után már totálisan elszabadult a pokol, mindenki seggrészegen nyomta a partit. No nem mintha addig finomkodott volna bárki is. Valami elképesztő összeget költöttem el szeszre, kb nyolc rongyot, ami eléggé sok, tekintve hogy egy üveg sör, és bármilyen feles 300 kőkemény magyar forint… Szegény Dugó eléggé rossz bőrben volt, Kömi, Laci és Csobi ezzel szembendicső módon eljutott a mocsárrészeg állapotba. Akik azért ott voltak, és mindenképp meg kell említneni őket a MFC tisztességének megóvása érdekében: Móka a My Small’-ból, Andris a Nuke-ból, Ricsi és Laci a Plastic Bitch-ből. Aztán lehet hogy voltak még, csak fingom sincs. :D Szóval na, ilyen ez a tipikus semmiből-hozzuk-ki-a-mindent, hajnalig verettük a sertéskedést, aztán ahogy elkezdett világosodni, bebújtam a felső szinten Suti mellé, puhaágyon aludni. Meg ha jól emlékszem, valaki belehányt a fülembe a vécén.

Címkék: hányás plastic nuke r33 mysmall mfc

A bejegyzés trackback címe:

https://wsotw.blog.hu/api/trackback/id/tr661752916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása